Dagens gummitips

Mer på temat gummi kommer här. Så håll i er, dra ned persiennerna och ta fram hushållsrullen, här blire grejer!

Rekommenderar alla som mekar med cyklar eller som cykelpendlar, att ta med ett par engångshandskar i gummi, särskilt om du måste brottas med en skitig kedja ute i fält. Ett par våtservetter är också bra att ha med sig, det och handskarna tar varken plats eller väger massa gram. Köpte en kartong med gummihandskar på Clas Ohlson för 29 kronor. Nästan gratis! Strax efter att jag hade köpt dom, var jag på en dejt. Hon blev liiite reserverad när hon såg en kartong med 50 gummihandskar i min väska. Jag förstod inte alls, gummihandskar som är så praktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.