Gummifetischm

Knak, krasch, skrap och kedjehopp. Samma otrevliga ljud som för några veckor sedan, men som då försvann efter lite kedjetvätt och kärlek. Men imorse kom det igen, och nu hittade jag felet. En platta i en kedjelänk var borta helt och hållet. Praktiskt lagd som jag är, har jag med mig grejer i väskan. Bara fram med kedjebrytaren och trycka bort den halva länken och in med en ny snabblänk. Pappersnäsdukarna och våtservetterna som jag alltid har med kom också till användning. Men ikväll är det jag som packar ned två tunna engångshandskar i gummi som jag har en stor kartong av hemma, så slipper jag se ut som en rumänsk kolgruvearbetare efteråt.

5 reaktioner på ”Gummifetischm”

  1. Gummihandskar? Pappersnäsdukar? Ja det är ju alltid bra att ha med sig. Om det skiter sig på Sandgrund.Eller när man möter norra halvklotets hårdaste lag i hockey och måste inse att det inte är en merit på plan att dela musiksmak med Bert Karlsson och dricka äckligt lila surrogat.

    Obs sarkasm. Heder att du viker ut dig offentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.