Mänsklighetens förfall

Var är mänskligheten på väg? Går det inte att lita på den svenska mentaliteten längre? Klev in på Systembolaget och plockade till mig en låda Mackmyra Whisky, eller ja en flaska i en kartong, och gick till kassan. Och det var inte en enda människa i kö!. 90 minuter före stängningsdags en lördag är det mindre folk på systemet än vid lunchtid en tisdag. Har inte folk bättre för sig, än att inleda helgen i nyktert tillstånd? Uppryckning medborgare, det ska fan vara svinlång förnedrande sovjetisk kö på systemet på lördagar! För så har vi alltid gjort!

2 reaktioner på ”Mänsklighetens förfall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.