Ät ägg så får du skägg

Fick tipset på Funbeat, så jag var ju bara tvungen att testa. Har testat nya grötrecept förut (örtgröt, lattegröt, espressogröt) så varför inte denna också? Efter halva koktiden knäcker du i ett rått ägg och rör om och kokar vidare. På det sättet får du lite extra protein i sig.

Hur smakade det då? Inte alls som jag trodde! Det smakade inte ägg, inte rått ägg eller nåt annat suspekt. Det smakade havregrynsgröt med en antydan till ägg. Däremot blev konsistensen lite tjockare. Äggröt får fyra grötslevar av fem möjliga! Den här ska äta fler gånger.

2 reaktioner på ”Ät ägg så får du skägg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.