Chefens veckobrev

Tänkvärda ord i chefens veckobrev:

Man brukar säga att vi ska behandla människor som vi själva vill bli behandlade. Glöm det! Vi ska behandla människor som de vill bli behandlade – kanske nått som vi alla bör ta till oss? Frågan är, är det möjligt att veta hur andra vill bli behandlade utan att ställa frågan…

Jag brukar vara rätt tydlig med hur jag vill bli behandlad eller inte bli behandlad i relation med andra människor. Att vara ledsen och be “krama mig” eller “snälla sluta bråka med mig, var snäll istället” tycker iallfall jag är ganska tydliga önskemål och är nog för de flesta inte svåra att förstå.

Tyvärr har inte alla människor förmågan att kunna ta till sig information från andra människor och omsätta den i praktiken. De lever i sin egocentrerade bubbla och gör det anser är bäst för dom själva utan att bry sig om hur andra mår.

3 reaktioner på ”Chefens veckobrev”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.