31 mil senare

Efter 18 timmar på sadeln och med bara 4 timmars sömn, blev hälften av smutskläderna kvar hemma när jag hade fyllt tvättmaskinen. Det borde varit tvärtom, 18 timmars sömn och fyra timmars cykling. Det hade iallfall min rôv gillat. Men nu har jag avverkat en Brevet randonörscykling på 30 mil i så kraftig motvind att jag borde byta kassett så jag kan få lättare utväxling. Cyklade väldigt länge på den lättaste växeln i grum motvind. Men runt kom jag!

Nu har jag avverkat både 20 och 30 milsbrevet. Tar jag sen 40 och 60 mil får jag tydligen kalla mig super randonneur. Supernörd på svenska. Nu vill jag mest sova.

2 reaktioner på ”31 mil senare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.