April, april

April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

Nu trodde ni att jag hade sagt upp mig och slutat på Banverket? Både nej och ja. Jag har inte sagt upp mig eller bytt jobb. Men jag har slutat på Banverket och idag börjat på Trafikverket. Men jag har inte gjort någonting, utan allt sköttes automatiskt. Jag sitter fortfarande på samma kontor, i samma rum, med samma dator, samma inloggning, samma arbetsuppgifter.

Det enda som hänt är att Banverket och Vägverket gått ihop till Trafikverket. Så dramatiskt var det. Men det är nu det börjar. Att migrera ihop våra två olika it-miljöer. Kommer absolut inte bli ett långtråkigt 2010.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.