Murphy

Vilken dag det var igår! Allt som kunnat gått fel verkar ha gått just fel. Började dagen med bara fyra-fem timmars sömn. På jobbet sulle jag uppgradera en skrivare, det brukar ta tio minuter. Det tog två timmar, för servern fick startas om nöttielva gånger. Hann därför inte ta på mig skorna, så barfota sparkade jag in tårna i en stol som jag inte såg. Med en blå tå som resultat. Som tur var inte höger stortå. Då hade jag dött.

När jag skulle cykla ut på min träning på Ekerö, gick cykelglasögonen sönder. Hållaren för de färgade glasen gick inte att klämma på själva bågarna. Snabbt till Cykelcity som hade delar hemma. Men det tog 4 män och en halvtimma för att sätta på den nya hållaren på mina bågar. Normalt tar det max 10 sekunder.

Väl ute vid Skå upptäckte jag att vänster vevarm satt så löst att den höll på att trilla av. Bara att skruva på, men ändå. Fick sen för mig att klotsen under högerskon inte satt bra, och började justera den. Vilket jag inte skulle gjort. Det tog fyra gånger innan jag fick den bra igen. Rör aldrig det som inte är trasigt!

På väg hem via Slagsta funderade jag på vad mer som kunde gå fel. Kommer jag komma hem levande eller blir jag ihjälkörd? Det gick bra, som ni märker, kom hem utan blessyrer. Trots en överstrulig dag, var det inget som gick sönder, allt gick att laga eller byta ut. Blev 95 kronor fattigare för glasögonen, bagateller i förhållande vad dyrt allt kunnat blivit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.