SM i flin

Då var det dags för SM i att le mest i en videochat. I Helsingborg har vi den förtjusande fröken Mumsig och i Stockholm har vi den snygga Bruse. Båda sitter nu och värmer upp inför starten som… DÄR gick starten! Mumsig skiner upp i ett enormt leende och Bruse returnerar ett glatt tillrop. Fröken fortsätter med att visa sina fina tänder och herrn lägger huvudet på sne och inser sin skevhet.

MEN VAD HÄNDER?! Publiken rusar in på planen och stör den kvinnliga spelaren genom att kräva uppmärksamhet och att att få bli killad under hakan. Eftersom det här är en gentlemannasport, utnyttjar motspelaren inte situationen utan avvaktar tills publiken blivit avlägsnat ned på golvet.

Matchen återupptas och mannen tar till ett fulknep – dock helt enligt regelboken – och säger smickrande saker så fröken blir lätt förlägen. Matchen verkar jämn, det är ingen som verkar få något övertag och det finns chans för att matchen slutar oavgjort. DÄR gick slutsignalen och kombattanterna tackar för sig med en puss och återgår till sitt någorlunda normala liv utan för spelplanen. Om det går att vara normal med distansmatcher i flin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.