Det nya svarta

Romantiskt så det förslår var det idag. Bröllopsgästerna transporterades med trevagnarståg till hållplats Östersjön. Där blev de spisade musik i väntan på att bröllopsparet som efter en stund kom inrullandes på främre plattform på den vackert lövande HSS 11. På en grön matta utrullad på gräsmattan gick de fram till landstingsrådet som förrättade vigseln i strålande sol. Efteråt minglade gästerna med vin och jordgubbar och på en given signal började det ösregna och alla rusade in till de väntade spårvagnarna.

Gratulerade värdinnan till ett fint arrangerat bröllop och sa att jag gärna skulle gifta mig likadant, med spårvagn till och från ett bröllop ute i det fria. Hon svarade att det fanns massor av singlar i vagn två. Ajdå, jag som var konduktör i vagn 1. Det är bröllop som är det nya svarta iår, nu ska jag bara hittade lämpligt objekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.