Lycka till

Blev tyvärr en olustig avslutning på gårdagen. Jag som varit på gott humör och riktigt upplivad senaste veckan, trots förra veckans bekymmer. Ville bara vara vänlig och framföra mina peppningar och lyckönskningar, men blev avvisad. Nåja, kan ju inte tvinga mig på mina vänliga och uppmuntrande ord på andra. Vill de inte så slipper de. Men jag hoppas iallafall att det går bra på alla sätt till helgen.

Kände mig varm när jag vaknade trots att jag sovit med öppet fönster. Undrade om jag hade feber, men nu har det gått över, så det var nog ingen fara. Sitter nu med ögonen i kors och lapar min latte, sovit grymt dåligt och vaknat förtielva gånger utan någon riktig djupsömn. Och andra sidan ville min kropp sova två timmar längre igår. Så det jämnar säkert ut sig i längden. Bara jag ligger på plus inför min debut på Vätternrundan. Tror inte jag kommer sova mycket natten innan, nervositeten kommer att göra sitt, samt att starten går klockan 4 på morgonen. Får väl helt enkelt peppa mig själv och lycka mig till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.