Tillbaka

Tillbaka till vardagen, tillbaka till verkligheten. Känns overkligt att jag för bara en dag sedan var i Helsingborg och hos Sara. Helsingborg kanske inte visade upp sitt varmaste och soligaste väder, men det gjorde Sara, vilket var det väsentliga. Hon jobbade alla dagar utom på fredagen, så jag roade mig själv på dagarna med utflykter till Köpenhamn, Helsingör, Landskrona och Malmö. På hennes lediga dag fredag åkte vi till Höganäs och köpte kaffekoppar och luktade på rododendron på vackra Sofiero, samt tog en tur över till Helsingör.

Fem fantastiska dagar och lika många härliga nätter. Bästa semesterveckan jag haft på flera år! Längtar redan tillbaka till Sara, det kändes så tomt när jag vaknade imorse utan henne i min famn. Kan faktiskt tänka mig att bo i Helsingborg, hur det nu blir med den saken. Nu måste jag lägga fokus på Vätternrundan.

5 reaktioner på ”Tillbaka”

  1. Jag blev förälskad i dom trakterna när jag var i Skåne förra våren men att bo där…. hur fan ska jag begripa vad folk säger???

    😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.