Trött

Lade mig vid 21 i fredags med sov inte speciellt bra på en självuppblåsande madrass. Det var dock bättre sömn än jag hade förväntat mig. Gick upp vid 2 på natten för starten gick 4:06. I bilen hem efteråt sov jag nog någon timme. Hemmavid var jag för uppe i varv för att somna och la mig först ett på natten till idag. Hade då varit vaken 23 timmar och cyklat 30 mil på tiden 10:56. Trodde jag skulle sova gôrlänge idag, men min vana trogen vaknade jag vid sju, alltså efter bara 6 timmar. Somnade nyss på soffan och höll på att missa tvättstugan. Bra jag tog semester imorrn, för nu börjar tröttheten komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.