Frihet

Äntligen en natt med ostörd sömn. Förvisso gillar jag att vara i Malmköping, det är lugnt och stilla. Inge jäkt och stress, allt är lugnt och stilla. Ingen biltrafik eller bullrande trafikleder, det går att gå mitt i gatan utan problem. Men så var det här med myggen. Redan vid nio på kvällen var altanen oanvändbar, trots att jag använde myggstift. Sovrumsfönstret var vi tvugna att ha lite öpet, annars skulle vi kvävas. Men då kom myggen in. Alla myggbett som kliar på smalbenen gör att jag ser utt som jag fått psoriasis. Fullt av sår. Det har med andra ord sina fördelar att komma hem till storstan. Trots att vi har tunnelbanan 20 meter från den öppna balkongdörren som gör det omöjligt att prata. Det är ju myggfritt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.