Pladder i Brunstviken

Har paddlat kajak för första gången. Det var både lätt och svårt. Trodde jag skulle vurpa med en gång, men de verkade ganska stabila trots allt. Att paddla sig framåt var inget svårt, svärare var att få in lite fart och att hushålla med resurserna.

Det var Hans på singelforumet på Funbeat som kallade till träff och klart jag kommer när det vankas singeltjejer. Från Brunnsvikens kanotklubb paddlade vi ut genom Ålkistan och upp genom Edsviken till Kaninholmen. Där käkade vi lite medhavd matsäck och jag dopade mig med vin.

Trodde jag skulle få världens träningsvärk i axlar, skuldra rygg och armar. Men inte då. Hade exakt samma träningsvärk som innan, den jag fick i underarmarna efter gårdagens styrketräning. För det var begåvat att träna styrka dagen innan tyckte jag.

Hur blev det med pladdret då? Inte mycket, det var inte gemensam paddling som gällde, som jag trodde. Syftet med att träffas massa singlar var väl ändå att umgås. Inte sitta i varsin kajak utspridda utöver de sju haven. Kändes det som. Vi satt alla i varsin kajak och hade fullt sjå att komma framåt. Det här tänker jag göra om, men vill lära mig lite mer teknik, veta hur jag paddlar rätt på bästa sätt. Och jag kan nog glömma att försöka ligga på rulle eller bilda belgisk kedja med kajak. Gick sådär med ickecyklister i kajakerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.