Svart ut

Ekonomer borde vara duktiga på siffror och det här med att räkna. Läskunniga borde de vara, hur ska de annars kunna läsa siffrorna. De flesta är nog jätteduktiga på att både läsa och räkna. Men inte alla. Det verkar som att när ordet förfallodag dyker upp, låser det sig för en del. De får en black out och all läsförståelse och räknekunskap försvinner. Varför ska de annars ha så svårt att betala en faktura i tid, när de haft 30 dagar på sig? Blir jag sen med att betala en räkning, står kronofogden direkt i trappen dagen efter förfallodagen. Tydligen har ekonomer någon slags amnesti från att betala i tid. Det vill jag också ha. Dags att skola om mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.