Husregler

Hemma hos mig finns två enkla regler som jag aldrig avviker från.
1) i min säng sover man naken – hur skönt är det att ligga sked med en garderob?
2) mobiltelefoner skall alltid vara helt avstängda på natten – ingen är så viktig att den måste vara anträffbar 24 timmar per dygn

Sen finns det annat som bara är önskemål. Som att jag vill sova ytterst, toalettdörren skall vara helt öppen när ingen är där och att gäster inte behöver diska. För hur kul är det om jag ligger innerst och skedar med väggen, eller att jag på natten i mörkret och utan glasögon springer på en halvöppen badrumsdörr eller ser ryggen av en gäst som diskar min disk?

2 reaktioner på ”Husregler”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.