Klantiga Göteborgare

Det är för fan inte sant! Helt jävla otroligt. Visst, jag borde kontrollerat saken med en gång, men jag litade på att Cykelcity Göteborg skickade rätt styre när de fick en andra chans. Som jag tidigare bloggat om levererade de Capon med ett 38 centimeter brett styre. Alldeles för smalt styre för mig, då jag ska ha 42 centimeter. Vi kom överens om att Göteborg skulle skicka ett nytt styre med 42 centimeters bredd. Cykelcity på söder monterade det och lindade styret snyggt och prydligt och allt var frid och fröjd. Trodde jag. Tyckte först att det kändes ovant, styret kändes smalt. Men då hela min sittställning var ny, perfekt injusterad av Fredrich på Cykelcity, så tänkte jag inte så mycket på det. Det ska nog vara så här när sadeln är en centimeter längre bak och längre ned.

Vis av mina nya kunskaper om hur jag ska sitta, justerade jag imorse sittställningen på Meridan och “råkade” mäta styret på Capon. Det är ju för i helvete bara 40 centimeter brett! Cykelcity Göteborg har återigen gett mig fel styre. Tar dom bara ett styre i blindo och skickar utan att försäkra sig om att det är ett styre med den bredden som vi kommit överens om? Hur jävla klantig får man vara? Alla kan göra fel, men att göra samma fel två gånger på raken är fan inte sant. Tydligen går det inte att lita på Cykelcity i Göteborg överhuvudtaget. Tur jag inte bor där utan kan hålla mig till Cykelcity på söder som snällt får rätta till Göteborgarnas misstag.

2 reaktioner på ”Klantiga Göteborgare”

  1. Det har gått troll i den här cykeln.

    Fast sköna att köra, bara 0,5 kg lättare, men en helt annan känsla. Mjuk liksom, fast inte inte soft. Mer stabil. Kan vara hjulens förtjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.