Het kvinna

Det är väl känt för de flesta, att mäns förkylningar är något helt annat än kvinnors förkylningar. Vi blir verkligen dödssjuka. Kanske det har nåt att göra med vår kromosomuppbyggnad att göra, eller våra hormoner. Jag vet inte vad det beror på, bara att jag håller på att dö när jag är förkyld.

Men så finns det alltid undantagen som bekräftar regeln. Det började med halsont och nu ligger hon däckad hela dagen och sover med feber. Elände att personalen ska bli sjuk, får göra kaffe och frukost själv. Det blir iallafall en lugn söndag som tillbringas i sängen. Med en levande kamin.

2 reaktioner på ”Het kvinna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.