Orakade tacos

Insåg idag fördelarna med rakade ben. Plåstret skulle fastnat lättare utan plåster!

Vet inte vad som hände, men jag gjorde det iallafall själv utan hjälp. Helt plötsligt slog jag runt framåt och landade på händerna och höger armbåge och knä. Troligen slant jag med foten då klotsarna är hemskans slitna så jag ofrivilligt skiddade. Men det förklarar inte den OTB jag gjorde. Kanske min tåöverlappning gjorde sitt så jag låste framhjulet med ena foten?

Förty blev min nya tröja hålig på armbågen, den jag bara använt en enda gång. Samt att firmatelefonen blev en vikbar modell. Den som ut som ett tacoskal. Dock gick det att ringa på den men med dåligt ljud. Blir ett pinsamt samtal med chefen imorgon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.