Peta in en pinne i brasan

Brandvaktens viktigaste uppgift är att se till att brasan aldrig slocknar. Det är dennes ansvar att lägga på mera ved eller annat brännbart material så lågan aldrig slocknar. Elden ger värme och trygghet samt skyddar den utsatta sovande gruppen från de faror som lurar runtomkring. Somnar brandvakten eller brister i uppmärksamhet, slocknar lågan. Då utsätter denne alla i gruppen för enorm fara då inget skyddar från hoten där ute i mörkret. Eftersom ansvaret som brandvakt roterar i gruppen, så är det allas gemensamma ansvar att hela tiden hålla lågan brinnande. Att hela tiden peta in en pinne i brasan så det aldrig slocknar. Aldrig någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.