Atcho prosit

Det kliar i ögonen och jag nyser något så förskräckligt. Känns som pollenallergi. I November!! Egendomligt.

Åkte iväg till Rotera för att köpa nya lager till baksvingen på Metan, och då upphörde kliandet och nysningarna. Hm… Alltså är jag inte förkyld som jag trodde i måndags. Då kunde jag ju tränat igår. Morr… Men vad är det jag får besvär av? Det började i måndags morse, så vad förändrades i söndags? I helgen rev jag ut klädkammaren och gick igenom massa saker varvid en del slängdes, skänktes eller sorterades om. Kan det vara att jag rivit ut massa damm och vällagrade pollen som gömt sig i klädkammarens inre gömmor? Så är det nog. Kontentan av det hela är att det aldrig är hälsosamt att städa! Låt grejerna vara!

2 reaktioner på ”Atcho prosit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.