Ingen som vet, ingen som vet

Ganska ofta funderar jag på varför folk gör som dom gör. Vad är anledningen till deras handlande? Gör dom det för att det är kul, för att vara elaka, av gammal ohejdad vana eller på grund av obetänksamhet?

Vad är det som får en del att upprepa sin misstag om och om igen, trots att de får påpekande om det, att de skadar andra. Fortsätter dom för att vara elaka? Nej, det tror jag inte. Är dom rent av dumma i huvudet och inte förstår vad det är vi säger till dom? Eller har de helt enkelt ett minne som en guldfisk? Vi lär aldrig få veta, för samma sorts människor har även svårt att förklara sig när de blir tillfrågade varför.

Oavsett, har jag fortfarande tinnitus efter gårdagens spinningpass. Trots att vi är flera som sagt till honom flera gånger att sänka ljudet. Det liksom går inte in. Och jag vet fortfarande inte vad det beror på. Värst av allt är nog att han inte vet det heller…

2 reaktioner på ”Ingen som vet, ingen som vet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.