Leva på liten fot

Försökt intala mig att mina übergrumma vintercykelskor ska klara nedåt minus tio. Köpte två nummer för stora, 43, för att få plats med två strumpor. Men fötterna har ju uppenbarligen växt, så nu är de bara ett nummer för stora. Får bara plats med en tjock strumpa och det räcker inte vid minus 10. Så jag får resignera och inse faktum att jag antingen behöver nya skor, eller tjocka skoöverdrag.

Det är inte stora fötter jag har, 41 eller 42 beroende på hur jag mäter, eller vem som mäter. men att de största skoöverdragen i neporen är för små är skandalöst. Hur ska de göra som har 44 i skostorlek? Köpa en dykardräkt? jakten fortgår, efter skoöverdrag med tillräcklig storlek och värmeisolering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.