Mycket snack

Saxat ur Mitt i Söderort den 14/12-10:

Trafikkontoret ska nämligen satsa extra på trottoarer och gångvägar.
– Tidigare har de haft samma prioritet som körbanorna, men iår går vi ett steg längre och ger gång och cykelbanor högre prioritet, säger Claes Thunblad, enhetschef för ytterstaden på trafikkontoret i Stockholms stad.
– Vi måste vara snabbare ute och modda av när det töat.

Vasabrons gång- och cykelbana har inte varit framkomlig på två veckor, trots felanmälan. Den används som snöupplag så körbanan är snöfri. Samtidigt är den sexfiliga Nynäsvägen helt snöfri och fortfarande efter två dagar sedan det började snöa, är inte gång- och cykelbanan längs med Nynäsvägen plogad, utan den har 10 centimeter snömodd.

Mycket snack och liten verkstad från Claes Thunblad. Vad var det Green Cargos vd sa, “om alla gör det dom säger dom ska göra, så kommer det att fungera bättre“.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.