Puss

Cykla på snö går bra. Cykla på snömodd funkar. Cykla på is grepapr bra. Jag har dubbdäck. Men tjcoka iskluppar slumpmässigt utspridda under ett tjockt täcke av snömodd är oberäknelig. Klappade gatan och fick gå hem. Kedjevakten (engelska chainwatcher) ska tydligen hindra kedjan att hoppa av från lilla klingan fram. Nu hade kedjan lyckats ramla in under den i vurpan, och det hindrade effektivt mig från att få upp kedjan igen.Var nog inte riktigt tanken med dess konstruktion.

Schwalbe Marathon Winter är mycket lättrullade och har tjänstgjort mig väl under 1,5 vintrar. men det är dåligt grepp i modden. Så här mycket snömodd var det inte förra vintern, och då var det ändå sämre plogat generellt förra vintern.

Det var bara 200 meter att gå hem, men jag han rabbla många ord och fundera på andra däck med bättre moddgrepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.