Insnöad

Brukar skryta med att det går att cykla i alla väder. Jorå, även i kraftigt snöfall. Observera här, att jag varken använder ordet kaos eller storm. Men när det inte ens går att få upp ytterporten på grund av all snö som husvärdarna inte lyckats få bort med att sanda… då får nog till och med jag kasta in handduken. Tänkte jobba hemifrån, men det går inte. För att kunna logga in hemifrån, behöver jag ta emot ett sms med en kod. Men jobbmobilen mår inte bra av all fukt den slurpade i sig igår när jag cyklade hem genom snöfallet. Den satt i ett hölster på väskremmen framtill. Inte så begåvat kanske, men förty. Stackars mig, varken arbete eller cykling en fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.