Tick tack

Vad bra! Utbrast båda kollegorna i mun på varandra på telefonmötet idag.
Då kan du gå på alla möten så slipper vi och kan jobba istället!
Ja, ser vi på möten. Vi anser inte vi utför något arbete på alla dessa möten, utan de är tidstjuvar. Det ska ältas samma sak om och om igen, vi bestämmer gemensamt saker som ingen iallafall följer. Bara slöseri med tid och energi. Mina annars så trevliga och ambitiösa kollegor tyckte med andra ord att jag ska ta gruppens alla möten i fortsättningen. Detta bara för att jag idag fått tjänsten som arbetsledare jag aldrig hann att söka. Min enda replik var “taxametern tickar“. Vi har nämligen inte diskuterat min nya lön än. Ska jag vara med på massa okunstruktiva möten, ska det kosta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.