Amen

Pratade med min PT för att se att jag tränar efter plan. Varvid jag “råkade” nämna att jag igår cyklade 8 mil ute på Ekerö. Ojoj, det skulle jag inte gjort. Vilka bannor jag fick. Hon tyckte att två vilodagar efter de 23 milen i lördags var för lite. Tyckte det gick bra igår, trots motvind stundtals, tyckte jag att jag höll bra tempo. Ok, benen var inte de piggaste, de var lite trötta. Men ändå.

Visst, vila behövs, det är lika viktigt som de andra beståndsdelarna i lyckade träningsresultat. Det vet jag. Efter i lördags blev det ändå två vilodagar, varav en var helt inom lägenhetens väggar. Var inte ens utanför dörren. Det tycker jag är vila nog. Vila, det har jag gjort i 40 år. Ska jag nu när jag börjat cykla, vila igen? Det får bli när jag av jord är kommen. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.