Vårluft

VårluftVåren är här och med den värmen, fågelkvitter tidigt på morgonen och räcercyklar på vägarna. Men tänk på att när ni tar fram era räcercyklar, så har den har stått still ett tag och lite luft har pyst ut ur däcken. Er första tanke är då att pumpa upp däcken igen. Fel säger jag! Det ska ni inte alls göra!! Först måste ni tömma ut all kvarvarande vinterluft i däcken. Kläm riktigt ordentligt runt om slang och däck, så ni verkligen får ut all gammal vinterluft. Först därefter kan ni pumpa in ny fräsch vårluft i däcken.

I Farsta på lördag, kommer jag göra stickprov och nåde den som kommer med gammal vinterluft i sina däck!

Cykla snyggt och kramas i trafiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.