Första biobesöket

Hittade en liten slant i sparbössan, så jag tog med H på hans första biobesök. Han var imponerad av den stora salongen och den stora filmduken. Alfonsfilmen var 40 minuter lång, och efteråt sa han att den var jättelång. Stackars tevebarn! Van vid korta och snabba scener där ingen hinner uppfatta något. I biosalongens mörker finns det inget som kan distrahera, inget annat som stör koncentrationen. All uppmärksamhet ägnas enbart åt filmen. Vi rundade av med pizza och cola respektive öl.

kväll: Söndag är förberedelsernas dag inför hemfärd och avsked. När jag var liten och hälsade på pappa, var söndagen en lång och utdragen förberedelse inför tågresan hem till mamma. Nu är det likadant för mig och min son. Söndagar är endast en enda lång och plågsam väntan inför avskedet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.