Börja om från början, börja om från nytt…

Planera saker i lugn och ro så allt är klart i god tid är något jag gillar. För att jag sedan ska kunna ta det lugnt och bara se hur planen klaffar. Då är det jävligt frustrerande när allt jag planerat, stuvat ihop, baxat fram och tillbaka helt plötsligt faller ihop som ett korthus. Bara för att en ynka person krånglar till det i onödan.

Jag undrar om en del människor njuter av att krångla till saker i onödan bara för att jävlas med andra, såra dom och göra dom ledsna? Eller varför gör de annars så här? Är de bara så förbannat korkade att de inte fattar vad de gör?

Det är bara kravla upp ärmarna och börja om. En månads hårt arbete åt helvete. Nu har jag bara några dagar på mig att få ihop det igen. Och det är något jag avskyr, så är det att göra om saker.

En reaktion på ”Börja om från början, börja om från nytt…”

  1. Vem är det, vem är det? Skvallra snälla Du! 😉

    Visst är det trist när man själv inte kan bestämma fart och riktning på det man sysslar med?

    Jag säger bara, eget företag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.