Projekt avgiftning

För att förebygga kramp hade jag de senaste dagarna börjat salta maten, tagit salttabletter och druckit mycket vatten. Under loppet igår tryckte jag i mig mängder med saltgurka och sportdryck. Men jag fick kramp ialla fall. Låren låste sig och jag trillade omkull som en fura. Låg först på magen och kved, sen på ryggen och kved innan jag lyckades ställa mig upp. Och kved.

Men salt binder vätska och flera kilogram verkar ha bundits i min kropp. Jag ser ut som barbapappa, uppsvälld och plufsig. Så nu börjar projekt avgiftning. Inge mer tillsatt salt i maten, inga salttabletter. Kroppen skall återställas till normal form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.