Cyklist? Dra åt helvete!

Cyklade ned till Sickla köpkvarter för att köpa Vissa Saker idag. Det fanns stora parkeringsplatser, höga parkeringshus och parkeringsplatser utefter gatorna. För bilarna. Men inte ett enda cykelställ! Hur tänker affärsinnehavarna och köpkvarteret egentligen? Selekterar de ut sina kunder? Bara vissa kunder är välkomna?

Är det några som missat senaste tidens debatt om miljöförstöring? Om jordens kommande undergång? Att det är bilåkandet som är största boven?

Om de vill ha dit alla sorters kunder och brytt sig det minsta om miljön, skulle de självklart i samma omfattningen som de byggt parkeringsplatser för bilar, byggt cykelställ. Men då de inte byggt ett enda cykelställ måste motsatsen råda. Jag kan inte dra annan slutsats än att de inte vill ha ditt cyklande kunder. “Är du cyklist? Dra åt helvete, vi vill inte ha dig här!

Bra, jag vill inte vara er kund. Ni förstör min planet. Jag cyklade till Gullmarsplan och handlade istället. Sickla köpkvarter; ni kan dra åt helvete!

2 reaktioner på ”Cyklist? Dra åt helvete!”

  1. Så går det när man bor i storbyn bruse. Den enda matvarubutik jag känner till i Ludvika som inte har eget cykelställ ligger på gågatan.

    Tom min favvopizzeria har cykelställ. 😀

  2. Det hemska är, att det är lättare och närmare att få bilparkering vid gymmen, än en cykelparkering. Trodde gymmen främjade ett hälsosamt liv? Inte då… bara humbug allting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.