Nattkatten

Ännu en alleycat avklarad. Denna gång var jag banläggare. Nattkatten med start på Riddarholmen klockan 22:00. Två etapper med totalt 20 kontroller kors och tvärs över kullersten genom hela Gamla stan. Några extra spänningsmoment dök oplanerat upp. En hamnade i handgemäng med en hel restaurang på Stora Nygatan. På Stortorget stod en gubbe som viftade med knytnäve, sparkade, knuffades och var tydligen lite småjobbig. Högvakten stoppade några med bajonett och undrade vad som försiggick. Men detta är vad jag fått mig berättat. Själv stod jag på Riddarholmen och prickade av vid etappbytet. Helt obekymrat om den våldsammaste katten någonsin.

Prisutdelning och eftersläckning skedde i vanlig god ordning på Embargo. Ölen alla beställde var väldigt läskande och god med sin citronsmak. Men från tredje ölen blev det fatöl istället. Fulölen vi först blev pålurade var inte ens folköl! Hemfärden blev ovanligt rak och snabb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.