En midsommarnattsdröm

Drömmar och förhoppningar. Törs jag vakna och allt är borta, eller törs jag somna om och hon är kvar?

Sovmorgon var proklamerad för midsommardagen. Glöm det, vaknar vid sextiden som vanligt. Denna gång med en trevlig uppsyn. Samma leende som när jag somnade inatt. Vad drömde du? Inget, minns inte, men drömmen känns verklig. Och det är varmt.

Midsommaraftonen avlöpte med klon, god mat, skön kvinna, whisky och rödvin i en spårvagn på Östersjön. Jordgubbar med grädde och ett konstant leende till efterrätt. En verklig midsommardagsdröm. Kan det bli bättre verklighet än så här?

Vi avnjuter frukost med gröt, kaffe och rostbiffsmacka i Braxrummet. Klonen sover dock vidare och drömmer sin midsommarnattsdröm. Själv svävar jag vidare på midsommardagen.

3 reaktioner på ”En midsommarnattsdröm”

  1. Själv sög jag i mig ca 400gr grillad oxfilé igår och sköljde ner det med några flaskor Chimay. Vaknade med huvudvärk och en liten knodd (ca 20 cm från mitt huvud, Mamma hade hämtat från hans rum) som trallade någon melodi som antagligen bara han har texten på. Ett par Treo och en frukost senare mår man dock bra. Ikväll blir det Trappistes Rochefort 10 som avslutning efter diverse smaksensationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.