Sommarlägerbus

Fnissande steg upp mot den tomma övervåningen. Ingen ser att de smitit iväg och var de är. De tar tillfället i akt för enskildhet.

Sommarläger. Mmm, bara ordet får mig som femton igen. Det var då det var bus halva natten, spring mellan rummen och hångel med tjejerna. Det tillhörde lägerspelet, att vi skulle busa och ränna ute på nätterna, och lärarna skulle jaga oss. Annars är det väl inget sommarläger?

Imorgon söndag börjar Spårvägssällskapets juniorläger på museispårvägen i Malmköping. Redan nu ikväll har fem av de sexton droppat in och värmer upp. Planer smids och diskussionerna är igång. Vem ska dela rum med vem. Vilka tjejer kommer iår?

Men ingen vuxen jagar de två rymlingarna som smiter iväg mitt i natten. Kanske det beror på att de båda är vuxna och den ene är jag?

3 reaktioner på ”Sommarlägerbus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.