Hårborttagning

För några år sen jobbade jag i Sundbyberg. Brukade då klippa mig hos frisören på Järnvägsgatan. Först efter några års besök, tog hon fram spegeln så jag kunde se hur det blev där bak. Då fick jag se tomheten. Tycker det oerhört fult med frisyrer där håret är långt och flinten lyser igenom på toppen. Så det var bara att gilla läget och jag bad frisören ta bort allt hår. Hon protesterade med att hon lagt ned en halvtimma med att klippa håret. Men jag gav mig inte, så tillslut körde hon med trimmern inställt på tre millimeter.

Senare köpte jag mig en egen trimmer och kör numera helt utan distansen. Så håret brukar vara max en millimeter. Mycket praktiskt, lättskött och billigt.

När vi idag målade Malmakvarns hållplatskur var jag glad att jag har stubbat hår med en tomhet på skulten. Fick en färgklick mitt på flinten, så det var bara att torka av. Praktiskt och lättskött var det.

4 reaktioner på ”Hårborttagning”

  1. … med tanke på din begåvning (?!) för att måla kan jag tänka mig att du är gul all over, inte bara på flinten 🙂

  2. För så där 7 år sedan bestämde jag mig för att sluta ha hår. Köpte en trimmer och drar bort det efter 2-4 veckor.Ibland rakar jag skallen när jag vill ha det extra kort. Vilken befrielse. Aldrig behöva kamma sig, aldrig behöva ha någon frisyr, aldrig kleta med hårvax eller gelé. Man ser alltid bra ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.