Jag, en Zebraut

Nu ser jag bra… ut. Fick idag ett par terminalglasögon att ha på jobbet. Nu blir det väl slut på gnället? Riktigt stiliga, inte alls som fördomarna säger om sådana. Terminalglasögon… hm, för det första har vi inte terminaler längre. Det var länge sen de åkte ut. Sen kan jag ha dom till annat än stillasittande datorarbete.

Mina kollegor klagade på mig när jag satt med mina Rudy Project cykelglasögon och hade de färgade glasen uppfällda som en tysk turist. Kan ju inte arbeta med färgade glas, svårt att se skärmarna. För när jag ska träna på räcern direkt efter jobbet, kan jag inte få med mig mina vanliga glasögon i ryggfickorna.

Så nu ser jag bra och ser bra ut. Jag är en Zebraut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.