Oladdad

Laddad är väl inte rätta ordet. Men tekniskt sett välförbered. Allt är genomgånget och framlagt. E peppade mig igår, men det var nog för tidigt. Behöver nog lite pepping nu istället. Får försöka själv.

Tre timmar kvar till start. Banan blir inga problem, jag kan den utan och innan. Det kommer och bli hur skoj som helst! Bara inte banläggaren lagt den baklänges. Då blir det riktigt spännande.

Laddningen kommer nog i startfållan, när jag vill springa och pissa stup i kvarten. Urladdningen kommer nog redan efter en halvtimma för att jag gått ut för hårt. Vill inte hamna för långt bak, så jag måste plocka alla otekniska blåbär. Jag är inte snabb, men klarar tekniska stigar utan problem. Vill inte ha andra ivägen.

Laddad kommer jag bli förr eller senare. Nu ska jag ladda med pasta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.