Sista natten med matrosen

I fyra dagar har vi nu umgåtts, mer eller mindre hela tiden. Förutom några timmar igår och idag då jag skrapat färg och målat en hållplatskur. Imorgon åker hon för att mönstra på i Dublin och blir borta i sex veckor. Undrar vad jag kommer att känna under den tiden. Sakna henne kommer jag göra, men hur mycket? Galet mycket, sjukligt mycket eller bara? Det återstår att känna.

De här fyra dagarna har iallafall varit underbara med mycket skratt och glädje. Tyvärr har vi känt oss lite påpassliga med 16 barn runt omkring oss hela tiden. Så vi har en längtan efter att få vara bara vi. Vilket vi ska ta igen när hon mönstrar av. Då kommer jag stå där på Arlanda som en matroshora och välkomna min sjöman.

En reaktion på ”Sista natten med matrosen”

  1. När jag lärde känna min matros hade vi 40 mil mellan oss mest hela tiden. Vi sågs på helgerna och lekte sjöslag eller doktor. DCet var rätt bra. Man skärpte upp sig och gav 110 procent när det gällde, för att tala idrottsspråk.

    Använd tiden i ensamhet till att förbereda dig på att prestera 110 procent nästa gång. Då blir det bra skit!

    Matroshora…… Ja, det passar Du som. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.