Välkomna tröttheten

Det blev inte mycket sova inatt. Långa nattliga samtal sista kvällen med tidig uppstigning. Lägret ska på utflykt och Elin ska flyga iväg. Vid Östra station följer jag med henne ned i tunnelbanan, så hon kommer iväg åt rätt håll. Medvetet missar hon ett tåg så vi får tio minuter extra för avsked. Tio långa minuter. Tio tunga minuter.

Utfärden gick med gammal trävagn på Roslagsbanan. Sakta smygande kom Tomheten och avväpnade mig och jag välkomnade Tröttheten. Jag slumrade in. Besöket på den jättefina trädgårdsjärnvägen var tyvärr en mellanakt, en lång väntan på att spelet skulle börja igen. Väl tillbaka på vårt utfärdståg, återkom Tomheten och Tröttheten. Jag somnade in stenhårt ända ned till Östra.

Ikväll ska jag välkomna Tröttheten och förvalta Tomheten. Njuta av ensamheten och ladda upp inför återföreningen om sex veckor.

2 reaktioner på ”Välkomna tröttheten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.