Von oben

Fastighetsskötaren dyker upp och skall upp på taket för inspektion. Jag är ensam på kontoret, ingen annan har dykt upp än. Så jag följer med honom upp och spanar.

Påminner mig om de två somrarna jag praktiserade på Essef Service, Svenska Fläkts serviceföretag. Vi var upp på många tak, så jag funderade ett tag på att skriva boken “Utsikter från berömda tak i Värmland”. Det hade blivit en kioskvältare det!

Sakta rör sig de små myrorna fram över bron. Bilar och bussar krypkör, det går oändligt sakta. Häftig känsla när det blåser i det obefintliga håret och jag blickar ut över Cityhusens tak. Mentalt, geografiskt och fysiskt känner jag mig överlägsen! Lite von oben. Passar på att njuta av känslan så länge den varar.

2 reaktioner på ”Von oben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.