Grum magkänsla

Precis kommit hem från ett pass core. Mycket bra träning för bålstabiliteten för en annan som lätt får ont i korsryggen. Försöker gå på ett pass i veckan, förutom den ordinära styrketräningen, spinningen och vanliga cyklingen. Efter en dag kommer den härliga magkänslan, när varenda magmuskel signalerar om sin existens. Den härliga känslan håller i sig några dagar och det är inte träningsverk, bara en varm och härlig känsla i magen.

Sedan någon vecka eller två tillbaka, sover jag bättre och längre på morgonen. Vaknar först runt sju åtta, mot fem sex förut. Det hela kan jag tacka Elin för. Våra dagliga satellittelefonsamtal, chattande och epostande gör mig lugn och trygg. Hon ger mig också en varm magkänsla, en emotionell skön känsla. Trots att vi inte kommer att träffas förrän om cirka fyra veckor, så går jag omkring och känner mig riktigt äkta lycklig! Hur kommer det då inte bli när vi träffas igen?!

Så nu går jag omkring med en grum magkänsla. Både en fysisk och en emotionell skön magkänsla.

2 reaktioner på ”Grum magkänsla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.