Han äter gröt

Han trodde inte jag skulle märka det, vid frukosten i Malmköping. Men jag gjorde det, och jag blev överlycklig. Har tjatat om det i snart fjorton år, och skojat om det. När han inte nådde upp till eller orkade något, skojade jag alltid och sa “du äter för lite gröt”. Så till den grad att han många gånger förekom mig och sa det själv; “jag äter för lite gröt”. Men nu sitter han här, mittemot mig och äter. Ett under har skett, Klonen äter havregrynsgröt!

3 reaktioner på ”Han äter gröt”

  1. havregrynsgröt är underbart. man kan äta det med äppelmos och kanel eller med röd sylt. det går också gott med lönnsirap och mjölk. men då svimmar man av nån sorts sockerchock! fast det är ju ett relativt bra sätt att svimma på.

    Erik Sandblom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.