Jag har syndat

Normalt brukar jag börja med kortbyxor i april maj och bär dom fram till september eller senare. Ifjol hade jag kortbyxor varje dag mellan april och oktober. Men iår har det blev det senare start. Vet inte varför. Med få undantag på grund av etikettsskäl odylikt, går jag nu iallafall i kortbyxor varje dag sedan maj. Är det svensk sommar så är det!

Igår när vi skulle åka till familjen Handley långt uti skogen, så drog jag av någon outgrundlig anledning på mig långbyxorna. Jag ångrade mig redan på tunnelbanan in till stan. Det var varmt, instängt och äckligt. Varför gör jag så här mot mig själv?

En reaktion på ”Jag har syndat”

  1. Du chockar mig!

    Vad har hänt?!

    Att du blivit mera lugn och inte så bitsk är ju bara positivt men börja med långbyxor i juli?

    Holy shit! Vem är du och var har du gjort av Bruse?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.