Kollektiv cykelabstinens

Markus F har cykelabstinens, han skriver om det i sin blogg. Verkar vara ett kollektiv trauma just nu, kanske på grund av det myckna vädret. Det har istortsett regnat i en vecka nu. Jag tycker det räcker.

Jag har alltså också cykelabstinens. Det var tre veckor sedan sist, jag vill ut och cykla. Först var det midsommar och juniorläger i Malmköping i en vecka. Sen var det en regnig vecka i Paris. Nu kan jag bara skylla på att Klonen är här och han gillar inte att cykla när det regnar. Än. Ska försöka få det ur honom.

Funderar på hur jag ska stilla min cykelabstinens? Räcker det med att glana på Tour de France, eller måste det till annat? Som absinth? Eller… äh, får väl dra på lycran å smyga ut imorgon bitti.

3 reaktioner på ”Kollektiv cykelabstinens”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.