Konstant fruktstund

Två fruktkorgar i veckan får vi på jobbet och det ska räcka till nio personer. Dessa likaledes nio kilogram frukt räcker precis till fredagen, då någon tar sista frukten. Inget blir över.

Helt perfekt att arbeta i juli för det är lite att göra då alla andra har semester. Och fort går det till jobbet också, då det är gott om plats på cykelbanorna. Och massa andra positiva egenskaper med att arbeta i juli. Dock är det lite lappsjukevarning att vara helt själv på kontoret. Men det gör inget, jag får all frukt för mig själv. Nio kilogram frukt bara till mig! Inte konstigt att magen är uppsvullen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.