Yra höns

Vi tog ledigt från ledigheten och begav oss ut i verkligheten. Råkade hamna på Skeppsbron för att se på alla fina båtar som är med på Tall Ship Race. Men det var inget trevligt. Folk yrar omkring som halshuggna höns, utan koll på sig själva eller omgivningen. Mitt i vimlet fick E träffa sin kamrat K och jag kände mig som femte hjulet. Med alla människor överallt blev det för mycket för oss, så det var en mentalt trött matros jag fick bädda ned när vi kom hem.

2 reaktioner på ”Yra höns”

  1. Titta också på folket intill båtarna igår, lätt att bli misantrop i sådan trängsel. Vi gick till Skandia-bion på Dottninggatan och såg Simpsons, hon var besviken att vi skulle se en bra film och inte bara hångla längst bak i biomörkret. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.