Skrymmande transport

Jag har tråkigt! Har varit här på jobbet i över två timmar nu och jag har tråkigt. Jag vill hem till Elin. Men jag är inte välkommen mer än att jag har med mig en ny säng hem. Om jag cyklar förbi IKEA på hemvägen kanske jag får plats med en ny säng i min axelväska?

12 reaktioner på ”Skrymmande transport”

  1. Mohaha, jag kan lätt lägga en 100:- i kassan till en riktigt fet strap-on till Elin som hon kan förvalta väl!

    /* kalis */

  2. Åh, nu blottas välgörenenhetsviljan hos grabbarna! Det hade sett ut det va, en Happy Ride Report från Bruse efter avslutad donation och inköp. Jag ska ta diskussionen med honom om ni fortsätter med sponsringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.